Se hit whiskyklubbar, företag med flera

islay exklusiv april 2014 b

Kontakta oss för en trevlig provning!
Vi tar oss i första hand an whiskyklubbar och företag i Norrbotten men det kan även lösa sig att gästa huvudstaden.

Populära teman i höst:

Tema ”prisvärt på Systembolaget”: Single casks, specialutgåvor etc i all ära men fler och fler grupper vill ha en provning med riktigt bra whisky som alltid eller i alla fall ofta är tillgänglig och har prislappar som passar de flestas budget. Vi plockar ut russinen ur kakan och presenterar dem på en trevlig provning.

Tema Islay: Hur går det egentligen för kultön i Skottland? Finns det nåt gött kvar att prova? Jajemen! Vi plockar fram godbitarna för en provning.

Tema Svenska Eldvatten: En imponerande portfolio whisky, rom och gin gör detta till ett högintressant event.

Tema Scotch Malt Whisky Society: Whiskyklubben som hittar de intressanta faten och som anser att destilleriursprung är underordnat själva doft- och smakupplevelsen. Häng med på en spännande resa bland dofter och smaker från såväl kändisar som ”doldisar” bland de skotska whiskydestillerierna.

Tema amerikansk whiskey: Det är dags att ge den amerikanska whiskeyn den uppmärksamhet den förtjänar, visa att det finns en god och spännande värld bortom Jack Daniels och Jim Beam. Vi provar bourbon och rye whiskey med fokus på vad de olika spannmålen majs, råg och vete ger whiskeyn för karaktär och stil. Vi garanterar att du kommer att bli positivt överraskad!

Tema Världens whisky: Det finns så många spännande destillerier med läckra whiskies förutom ”de stora drakarna” Skottland, Irland, USA och Japan. Dags att gå på upptäcksfärd!

Kontakta oss för villkor och prisförslag!

Publicerat 12 augusti, 2017