Upptäck whiskyns mångfald

Under trevliga och lättsamma former kommer ni under en provning att upptäcka whiskyns stora variationer i doft och smak, och därigenom öppna ögon, öron, näsor och smaklökar för den fantastiska värld som whiskyn erbjuder.

En whiskyprovning ska passa er som beställer. Alla sällskap från 6 till 100 personer eller fler är välkomna. Vi kan vara hemma i ert kök, i företagets personalrum, i föreningslokalen eller varför inte på någon av de restauranger som vi samarbetar med, se Samarbetspartners. Vi provar ett varierande antal whiskies, i prisklasser som passar er budget – allt från buteljer i budgetprisklass till riktiga dyrgripar.

Har ni speciella önskemål eller funderingar, kontakta oss, så ordnar vi den whiskyprovning ni vill ha.Populära provningar


Deprecated: ltrim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /www/webvol16/qe/umahjby3t0fgr03/calnerwhisky.se/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3031

provningar-pop-skotsk

Skotsk maltwhisky
En provning med fem olika single malt whiskies från olika delar av Skottland för att visa på spännvidden och variationerna i doft och smak. Allt från den milda, fruktiga och fräscha, till den tunga, rökiga och tjäriga. Steg för steg går vi igenom hur whiskyn tillverkas och varför det är skillnad på de olika sorterna. Ni guidas genom provningen och får se bilder och material från destillerierna.

Kontakta oss för prisförslag

 

provningar-pop-islay

Islay – Whiskyön

På ön Islay på skotska västkusten tillverkas av tradition den rökigaste whiskyn i Skottland.
Provningen kombineras med en reseberättelse, och vi provar ett antal av öns sammanlagt nio destilleriers whisky. Den kompletta provningen
innehåller även whisky från Port Ellen, ett destilleri som lade ned sin produktion 1983. Basprovningen innehåller fem whiskies, men kan med fördel utökas till nio.

Kontakta oss för prisförslag

 

japan_map-with-suntory2

All världens whisky
Det kokas whisky som aldrig förr i alla världens hörn och kontinenter. Låt oss utforska detta tillsammans och hitta nya favoriter från t ex Japan, Holland, Australien eller Indien. och glöm inte våra grannländer Finland och Danmark!

Kontakta oss för prisförslag.